1. How to register online?
Ans: Follow these simple steps to register –
Step 1. Visit the link http://www.ijplt20.com/registration-form/
Step 2. Fill all the details in the fields mentioned.
Step 3. Pay online via Debit/Credit card or Net banking.
Step 4. Kindly check http://www.ijplt20.com/mandatory-documents/ and email us all the documents mentioned at documents@ijplt20.com also you need to carry a copy with you at your selection camps.

2. How to register offline?
Ans: Follow these simple steps to register –
Step 1. Download Registration Form from here – http://www.ijplt20.com/offline-registration/
Step 2. Fill the Form.
Step 3. Go to the nearest Axis bank’s branch in any of the 22 cities mentioned and submit your form along with a registration fee of Rs. 5,555/-
Step 4. Kindly check http://www.ijplt20.com/mandatory-documents/ and email us all the documents mentioned at documents@ijplt20.com also you need to carry a copy with you at your selection camps.

3. What is the last date of registration?
Ans: Last date for registration for phase 1 was 25th October. Registration for 2nd phase is open, will update the last date soon.

4. Where the selection camps will be conducted?
Ans: The selection camps will be conducted in 22 cities of India, check out the list here – http://www.ijplt20.com/camp-details/

5. What is the camp location for my city?
Ans: Venues details will be shared with all registered participants well in advance.

6. When will be the selection camp conducted?
Ans: The selection camps are starting from 4th November 2016 and will continue till December 2016.

7. Will Mentors be a part of these selection camps?
Ans: Yes.

8. I have registered but still didn’t receive any confirmation, Can you help me?
Ans: If you have made the payment and have the payment details, then don’t worry your registration is confirmed. Now kindly wait for details of your selection camp.

9. What is the age eligibility to register for the tournament?
Ans: For eligibility, date of birth should be after – 31 Dec 1998

10. What is the selection process?
Ans. Please check out this link to know more about the IJPL’s selection process – http://www.ijplt20.com/selection-process/

11. What is the fee for participating?
Ans. Registration fee is Rs.5555/-

12. Which cricket ball will be used by the players?
Ans. The players will be using pink season cricket ball.

13. Can I pay the registration fee in installments?
Ans. No, you need to make a one-time payment.

14. I want to participate, can you call?
Ans. Contact us at http://www.ijplt20.com/contact-us/ , mail us at info@ijplt20.com for clearing your queries or leave a message on our Facebook page.

15. My call is not getting connected, where can I register?
Ans. Please click here to register http://www.ijplt20.com/registration-form/

16. What is the location of the selection camps?
Ans. Kindly check http://www.ijplt20.com/camp-details/ to get the details about the location of the selection camps.

17. When will I receive my kit?
Ans. We will notify you about your kit before your selection camp.

18. Will you provide us the kit or do we need to bring our own kit?
Ans. All the registered participants need to bring their own cricket kit, we will provide an apparel kit which includes T-Shirt, Lower, Wrist Band and Cap.

19. What is Phase 2?
Ans. Those who were not able to register for this tournament before 25th of October, they have another chance to register now which is called the 2nd phase.